The Best Alexis

Try Alexis, You'Ll Like It.

Svartsjuk på bilen

http:// Vad är det med killar och deras bilar egentligen? Det är verkligen som att dom tror att dom är levande varelser. Så mycket tid och pengar som dom lägger på dom.... om dom la samma tid och pengar och intresse på oss fruar skulle dom leva lyckliga i alla sina dagar, det kan jag lova. 

Min man åker till och med till en speciell biltvätt i Stockholm för att bilen ska få den bästa behandlingen som möjligt, hör ni ens hur löjligt det är eller? Jag förstår inte ens riktigt varför, det är ju inte som att bilen ger dom något i gensvar. Det seriösa intresset är ju inte ömsesidigt, så jag förstår inte hur dom inte tröttnar på det. Jaja jag antar att det bara är vänja sig, och desto fortare desto bättre! 

Det är ändå något som nästan alla killar har gemensamt och det finner jag ytterst fascinerande faktiskt. Även om dom inte har speciellt rena bilar så är dom väldigt måna om sina bilar. Min man har precis köpt ett nytt högtalar system till sin bil och han har varit ute och pysslat med det i flera dagar, kommer in och tänker ut nya lösningar, går ut och påtar kommer tillbaka - men är inte riktigt klar - går ut igen, måste ta den på en testtur för att se om ljudet känns rätt när han kör och så vidare. Jag kan inte låta bli att lite i hemlighet tycka att det är ganska gulligt. Men det får han såklart aldrig veta om, då förlorar jag honom för evigt för då har han någonting att skylla på alltid när han vill försvinna ut och hålla på med bilen. Och så kul ska han minsann inte få ha det. Är det normalt att bli lite svartis på en bil?